S-A LANSAT PRIMUL PROGRAM DE

MAMTRIȚIE ÎN DIVERSIFICARE

De la lapte la solide în doar 90 zile.

Ai nevoie de 100% siguranță că diversificarea bebelușului tău va fi un SUCCES, fără teamă de înec sau de refuzul mâncării?

Te invit să descarci ghidul GRATUIT care îți va prezenta detaliat 5 elemente care îți garantează o diversificare reușită:

  • Un plan alimentar zilnic și personalizat

  • Introducerea alergenilor principali

  • Diversitatea grupelor alimentare introduse și a preparatelor oferite

  • Eliminarea fricii de inec

  • Minimizarea refuzului mâncării

DESPRE MINE

ÎNCÂNTATĂ SĂ TE CUNOSC


Sunt Dr. Ioana Stavrositu și  inspirată de nevoile tale, am fondat primul  program de #mamtritie în alăptare: O 9 MAMA și primul program de #mamtritie în diversificare.
Inspirată de nevoile voastre și ale bebelușilor voștri, am creat acest program unic de #mamtriţie prin care orice newborn mama poate îmbrățișa relaxată și sigură tot procesul de diversificare, aplicând principii simple și secrete la care nu s-ar fi gândit vreodată.

12.6K+

mămici în comunitate

500+

mămici ce au trecut prin procese de slăbire

122+

bebeluși ajutați

PROGRAM DE DIVERSIFICARE PENTRU TINE ȘI BEBELUȘUL TĂU

Ce ți-am pregătit?

Mini-Ghid Online

Ai acces gratuit la un ghid ce cuprinde informațiile esențiale diversificării, dar și sfaturi pentru proaspeții părinți.

VIDEO


Ai acces gratuit la un material video despre program și începuturile diversificării.

PLAN PERSONALIZAT


Planul personalizat implică consultații 1:1 care pot fi susținute atât fizic, în clinică, cât și online.

Testimoniale

Bebeluși cu mame ca tine

Iulia Nicolae, 34 ani, IT


Am ajuns la Ioana înainte să nasc, eram îngrijorată de kg în plus. Surpriza a fost că pe lângă un nutriționist foarte bun, să găsesc o persoană care să mă ajute cu diversificarea bebelinei și cum să gestionez noul rol astfel încât să nu înfulec batoane de ciocolată la 12 noaptea. Ioana nu pune presiune ca diversificarea să fie într-un anumit fel, oferă obiectiv informații și mai mult se axează pe alimentele oferite și meniuri echilibrate. Eu sunt recunoscătoare că ne-am întâlnit, datorită ei am avut curajul să introduc mai multe alimente și să fac diverse combinații la mesele bebelinei. ❤️


Ruxandra S., 33 ani, biolog


6 luni a împlinit, diversificarea a sosit! Diversificarea lui Radu a fost un drum pe care am pășit 3 persoane cu toată încrederea: Radu, eu și Ioana! Mi-am dorit să fie un proces lin în care să mă las ghidată de copil și am reușit datorită Ioanei. Acum luăm mesele împreună, nu refuză alimentele și nu ne-am confruntat cu alergii alimentare, deși există predispoziție în familie. Sunt profund recunoscătoare! 

Clinica Kilostop Unirii

Telefon: 0771405808

Instagram: @psihologia.in.diversificare

Copyright 2023 . All rights reserved