diversificare-itsy-bitsy-ioana-stavrositu

Am fost la Itsy Bitsy și am vorbit despre mamtriție

June 28, 20231 min read

Diversificarea alimentației este un moment important în viața unui bebeluș, iar alegerea alimentelor adecvate și respectarea unui program sănătos de nutriție sunt cheia pentru o creștere și dezvoltare optimă. În acest sens, un program de diversificare numit "Mamtriție în diversificare" vine în întâmpinarea părinților, oferindu-le ghidaj și sfaturi prețioase pentru a-i încuraja pe cei mici să adopte obiceiuri alimentare sănătoase încă de la începutul vieții lor.

image

Ce este Mamtriție în diversificare?

Mamtriție în diversificare este un program de nutriție special conceput pentru bebeluși și părinții lor, care se concentrează pe importanța introducerii treptate a alimentelor solide în dieta bebelușului și promovarea alegerilor alimentare sănătoase. Programul își propune să ofere părinților informațiile necesare pentru a face tranziția către alimentația solidă cât mai ușoară și mai plăcută posibilă, asigurându-se că bebelușii primesc nutrienții necesari pentru o dezvoltare sănătoasă și o imunitate puternică.

Ascultă intervenția de la radio👇

Mai multe despre program:

mamtritie-in-diversificare-ioana-stavrositu

Programează-te aici

Sunt Ioana, medic specialist endocrinologie, consultant nutriționist și mama unui băiețel de 2 ani și 6 luni.

Îmi place sportul, iar cel mai important mod de relaxare în cazul meu sunt călătoriile – dacă le pot îmbina pe ambele este absolut minunat (excursii la ski sau kiteboarding, de exemplu).

Sunt pasionată de nutriție de mică. În 2018 am început să lucrez în cadrul clinicii Kilostop, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să ajungă la greutatea dorită și să aibă o dietă echilibrată.

După ani de experiență cu adulții în domeniul nutriției, după ce am experimentat diversificarea cu propriul copil (autodiversificat exclusiv), după ce am trecut prin experiența acumulării kilogramelor în plus în sarcină și a scăderii în greutate după naştere, căutând echilibrul de aport nutritiv necesar și pentru alăptare, după ce am studiat rolul componentei psihologice și am realizat că este cea mai importantă componentă a unei diete și a unui lifestyle sănătos în fapt, m-am decis ca, pe lângă activitatea din clinică, să deschid și o pagină dedicată mămicilor și copiilor lor pe instagram, numită Psihologia în diversificare.

Dr. Ioana Stavrositu

Sunt Ioana, medic specialist endocrinologie, consultant nutriționist și mama unui băiețel de 2 ani și 6 luni. Îmi place sportul, iar cel mai important mod de relaxare în cazul meu sunt călătoriile – dacă le pot îmbina pe ambele este absolut minunat (excursii la ski sau kiteboarding, de exemplu). Sunt pasionată de nutriție de mică. În 2018 am început să lucrez în cadrul clinicii Kilostop, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să ajungă la greutatea dorită și să aibă o dietă echilibrată. După ani de experiență cu adulții în domeniul nutriției, după ce am experimentat diversificarea cu propriul copil (autodiversificat exclusiv), după ce am trecut prin experiența acumulării kilogramelor în plus în sarcină și a scăderii în greutate după naştere, căutând echilibrul de aport nutritiv necesar și pentru alăptare, după ce am studiat rolul componentei psihologice și am realizat că este cea mai importantă componentă a unei diete și a unui lifestyle sănătos în fapt, m-am decis ca, pe lângă activitatea din clinică, să deschid și o pagină dedicată mămicilor și copiilor lor pe instagram, numită Psihologia în diversificare.

Back to Blog

Copyright 2024. All rights reserved.